Site Loader

WordPress website ontwikkeling

Het aanbod van webdesign bedrijven is groot, en daarbij ook de bedoelde prijzen voor websites. Belangrijk is om te kijken wat u daar dan daadwerkelijk voor krijgt. Het doel van uw website is natuurlijk het verzamelen van nieuwe klanten of in het geval dat u al een website heeft de vindbaarheid en daardoor de bezoeken toenemen.

Wij bouwen uw website geheel op maat, nadat we samen met u de wensen hebben besproken beginnen wij met het maken van een voorbeeld schets, na akkoord wordt deze omgezet naar een template voor WordPress en daarna bouwen wij de website af met de verschillende modules en teksten. De vindbaarheid wordt daarbij natuurlijk niet vergeten! Wij zorgen voor een professionele website die altijd wordt gevonden!

 

Kosten van een WordPress website

Wij krijgen vaak de vraag wat de kosten zijn voor het ontwikkelen van een WordPress website. Een prijs hangt af van verschillende punten. Zo is het belangrijk om te weten hoeveel pagina´s de website moet bevatten, welke functies en plug-ins noodzakelijk zijn en hoe het design eruit komt te zien. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw website in meerdere talen uit te voeren. Wanneer u via ons contactformulier een zo compleet mogelijke beschrijving van uw idee kunt sturen, in combinatie met enkele voorbeeld websites kunnen wij u een prijsopgave doen toekomen.

Je website beter gevonden met WordPress

WordPress is ooit ontstaan uit een blog voor nieuwsberichten. Deze basis heeft ervoor gezorgd dat het huidige WordPress in combinatie met de SEO plugin Yoast ervoor zorgt dat je website goed naar voren komt in de zoekresultaten van Google.

Daarnaast zijn de volgende punten voor de vindbaarheid van je WordPress website van belang:

 • Korte maar krachtige url’s
 • Maak gebruik van een SEO plugin
 • Maak gebruik van H1, H2 of H3 tags
 • Een goed opgebouwde website qua code

Meer informatie over website optimalisatie vindt u onder het kopje ‘SEO’

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder een offerte aan voor uw website.

  Ontwikkelproces

   

  Intakegesprek

  Wij voeren eerst een gesprek om de wensen m.b.t. uw website te bespreken. Wanneer wij u wensen duidelijk hebben, brengen wij een offerte uit.

  Ontwerp en testomgeving

  Wij maken voor u een voorbeeld design die wij op een speciale testomgeving plaatsen. Zo kunt u live meekijken met de vorderingen van uw website. Nadat het ontwerp akkoord is wordt de WordPress test omgeving opgebouwd. Binnen de testomgeving wordt de layout omgebouwd naar een werkende website.

  Testen en opleveren

  U kunt de website uitgebreid testen, wanneer alles naar wens is, kunnen wij de website opleveren.

  Optimalisatie en onderhoud

  Nadat u website is opgeleverd, kan deze nog verder geoptimaliseerd worden. Hierbij worden de teksten verder uitgebreid en worden diverse linkaanmeldingen gedaan waardoor de site beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. WordPress heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig, hierbij worden de diverse plug-ins geupdate