Site Loader

Website optimalisatie in het kort

Wanneer uw website of webshop online is, wilt u natuurlijk goed gevonden worden. Bij zoekmachineoptimalisatie maken wij eerst een compleet rapport van uw huidige website, daarbij analyseren wij wat de status van de website of webshop is en wat hierin verbeterd kan worden.
De verschillende punten die wij bekijken

  • Is de webhosting optimaal/snel genoeg
  • Is de opbouw van uw website in orde
  • Zijn de plaatjes van uw website geoptimaliseerd
  • Wat is de laadsnelheid?
  • Heeft de website voldoende content

Daarnaast wordt er veel data gehaald uit Google Analytics waardoor wij kunnen zien waar bezoekers afhaken. Aan de hand van bovengenoemde data kunnen wij verbeteringen doorvoeren aan uw website zoals bijvoorbeeld aanpassingen doen aan de weergave van uw homepage waardoor bezoekers sneller een formulier invullen.

SEO in het kort

De positie voor u in Google is belangrijk, waarom staat mijn concurrent hoger? Dit antwoord kunnen wij u uitleggen.  SEO wordt steeds belangrijker maar ook complexer. Uw concurrenten zitten ook niet stil. Wij maken een zoekwoorden analyse voor uw website en bekijken waar er de nodige verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Belangrijk is o.a:

  • Staan de relevante zoekwoorden in de title tag, de metaomschrijving, zijn de url’s zoekmachine vriendelijk, worden belangrijke zoekwoorden gebruikt in de H1 van de website, staan de zoekwoorden in de eerste alinea of zin en zijn de zoekwoorden ook vindbaar in de overige teksten.
  • Met welk doel komt de bezoeker of de website en waar haakt deze af?
  • Zorg voor een snelle website door alles hierop te optimaliseren
  • Het Google algoritme geeft tegenwoordig voorrang op gerichte info. Bezoekers moeten immer geholpen worden met wat ze zoeken.
  • Zorg voor een goede Google bedrijvenpagina

Optimalisatie of Adwords?

In de praktijk zien wij vaak dat bedrijven ervoor kiezen om Google Adwords in te zetten, men staat immers bovenaan wanneer er betaald wordt voor een keyword via Google Adwords. Op de lange duur kost Adwords meer geld dan een optimalisatie op zoekwoorden. Het optimaliseren van een website of webshop is een langdurig proces, aangezien de concurrentie ook niet stil zit en er dagelijks ook nieuwe concurrenten bijkomen. Wanneer wij starten met een goede SEO strategie,  zult u zien dat naarmate de tijd vordert de conversie in de reguliere zoekresultaten hoger wordt. U kunt dan vervolgens weer in kosten besparen door de Adwords campagne te verlagen of zelfs helemaal uit te zetten.

Kosten

Heeft u specifieke vragen over de kosten van website optimalisatie? Neem dan contact met ons op

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder een offerte aan voor uw SEO optimalisatie.