Site Loader
Nijverheidsstraat 4 - Heerjansdam

Webshops in Woocommerce, Prestashop of Magento

In deze tijd is een webshop niet meer weg te denken! Een webshop kan uw omzet verhogen of zelfs de omzet van uw fysieke winkel overstijgen. Tegenwoordig zijn er veel kant en klare webshop pakketten waarbij u een maandelijks bedrag betaald. Het voordeel hiervan is dat u in een handomdraai een webshop bouwt. In het begin kan een kant en klaar maandpakket voldoende zijn maar onze ervaring leert vaak dat naarmate de webshop groeit er behoefte is aan uitbreiding. Bij de aanbieders van de kant en klare software ziet u meestal ook nog vast een een jaarcontract en is de shop moeilijk over te plaatsen naar een ander systeem.

Wij werken met de webshop variant van WordPress, genaamd WooCommerce. Heeft u al een bestaande website? In een handomdraai is hier doormiddel van WooCommerce dan een webshop van te bouwen. Daarnaast werken wij veel met het webwinkelsysteem Prestashop, met deze Franse webwinkel software kunt u snel starten met een webshop en zijn er gemakkelijk modules te installeren voor allerlei extra functionaliteiten.  Voor de grotere webshops maken wij gebruik van Magento. Magento is in staat een webshop te draaien met vele duizenden artikelen. Magento ontwikkeling is een vak apart, het pakket is erg groot en ook zijn er veel technische vereisten aan de hosting kant. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij de één van de hierboven genoemde software pakketten.

 

Wat kost een webshop?

De kosten van een webshop zijn afhankelijk van de omvang en de complexiteit. Webshops opgebouwd in Woocommerce en Prestashop zijn makkelijk en sneller te bouwen en de ontwikkeltijd neemt hier aanzienlijk af in vergelijk met de bouw van een Magento 2 webshop. Wilt u een exacte prijsopgave? Neem contact met ons op!

WooCommerce webshop

Een WooCommerce webshop is ideaal te integreren binnen WordPress. WooCommerce is een plugin die u kan installeren en configureren in het Dashboard van de WordPress installatie. Heeft u dus een website in WordPress, is deze gemakkelijk uit te breiden met een webshop. Het voordeel dat je hierbij hebt is dat je geen aparte website hoeft te maken als je al een bestaande website hebt. Wil je een compleet nieuwe website met WordPress inclusief WooCommerce is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. WooCommerce accepteert vele verzend en betaalmethode, daarnaast is het mogelijk om verzendmethode in te regelen en koppelingen met boekhoudsoftware te realiseren.

 

Magento webshop laten bouwen

Magento is een complex webshop systeem geschikt voor een enorm aantal producten. Wij bouwen webshops in Magento 2. Omdat Magento 2 zware webhosting nodig heeft, is een optimale configuratie van de webshop van belang, wij werken samen met grote hostingpartijen om u een optimale omgeving te bieden voor Magento 2. Daarnaast is het mogelijk om diverse koppelingen te realiseren met boekhoudsoftware of verzendpartijen.

Prestashop webshop laten bouwen

Prestashop is een frans webwinkelpakket wat de laatste jaren een enorme toevlucht heeft genomen. Deze webshop software is gemakkelijk uit te breiden door de diverse beschikbaar gestelde modules. Wij kunnen voor u een maatwerk template maken voor deze webshop software en alle mogelijkheden voor koppelingen met betaal, verzend en boekhoud software verzorgen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder een offerte aan voor uw webshop.
  Intake

  Wij inventariseren uw wensen aan de hand van een intakegesprek en werken daarna een offerte uit. Een intakegesprek kan op locatie of telefonisch, via Teams  of Zoom.

  Opzet webshop en testomgeving

  Wanneer u akkoord bent met de offerte, zetten wij een demo omgeving op waarbij wij de webshop software installeren. Ondertussen maken wij een voorbeeld template in speciale software waarbij u online kunt meekijken naar het resultaat. Is het voorbeeld ontwerp akkoord? Wij plaatsen deze vervolgens om naar een werkende webshop. Staat de template in de webshop, dan starten wij vervolgens met de opbouw van de inhoud en de modules

  Testen en opleveren

  U kunt nog een laatste testronde doen op de demo omgeving voordat de website online gaat. Is alles naar wens, dan plaatsen wij de webshop online op uw domeinnaam.

  Optimalisatie en onderhoud

  Uw webshop is online gefeliciteerd! U kunt nu beginnen met het binnenhalen van bestellingen. Nadat u webshop online is, dient deze regelmatig onderhouden te worden. Bij het onderhoud zit het updaten van modules en het verbeteren van bepaalde functies. Wilt u meer weten over de ontwikkeling van een website? Neem contact met ons op en wij vertellen u alles uitgebreid!

  Nijverheidsstraat 4
  2995AP Heerjansdam
  Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

  010-8465200
  06-53252028