Website laten maken in Barendrecht

Een professionele website laten bouwen

Het laten maken van een website kan verschillende voordelen hebben, zowel voor individuen als voor bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een website te laten maken:

  1. Online aanwezigheid: In de moderne wereld is het hebben van een online aanwezigheid essentieel. Een website dient als een virtueel visitekaartje en kan mensen helpen je te vinden en contact met je op te nemen.

  2. Professionele uitstraling: Een goed ontworpen website geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf, project of persoonlijke merk. Het kan het vertrouwen van bezoekers vergroten en hen overtuigen van de legitimiteit van wat je aanbiedt.

  3. Toegankelijkheid: Een website is 24/7 toegankelijk. Mensen kunnen informatie over je producten, diensten of inhoud op elk moment van de dag bekijken, ongeacht hun locatie.

  4. Marketing en promotie: Een website biedt een platform om je producten, diensten of ideeën te promoten. Je kunt marketingstrategieën implementeren zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en sociale media-integratie om je doelgroep te bereiken.

  5. Bereik vergroten: Een website kan je bereik vergroten naar een breder publiek, zelfs internationaal. Dit kan vooral belangrijk zijn voor bedrijven die hun klantenbestand willen uitbreiden.

  6. Interactie met klanten: Een website kan interactieve elementen bevatten zoals contactformulieren, chatfuncties en feedbackmogelijkheden, waardoor je gemakkelijk in contact kunt komen met je klanten en hun vragen of opmerkingen kunt beantwoorden.

  7. Verkoop en e-commerce: Als je producten wilt verkopen, kun je een e-commerce website laten maken waarop klanten je producten online kunnen kopen. Dit kan je verkoopmogelijkheden vergroten.

  8. Informatie delen: Als je waardevolle informatie, kennis of content hebt om te delen, kan een website dienen als een platform om dit met anderen te delen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn voor blogs, educatieve websites en nieuwsportalen.

 

 

website laten maken barendrecht

WordPress website laten bouwen in Barendrecht

Wij ontwikkelen onze website voornamelijk in WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je gemakkelijk je website kunt opbouwen. 

WordPress zorgt er daarnaast voor dat de vindbaarheid in de zoekmachines wordt vergroot. Wij kunnen uw ontwerp vertalen naar een prachtige WordPress template.

Ontwikkelproces van je website

Kennismakingsgesprek

Wij nemen met u telefonisch of op locatie de wensen door en maken aan de hand hiervan een offerte.

Ontwerpen van de website

Met behulp van het programma Figma maken wij een voorbeeld ontwerp van uw website. Met dit programma kunt u direct meekijken en eventueel wijzigingen direct aangeven. Mocht het ontwerp naar wens zijn, dan zullen wij deze ombouwen naar WordPress.

Testen en opleveren

Bent u helemaal tevreden over de voorlopige opzet? Wij kijken uw website nog even goed na voordat hij online gaat. Vervolgens is deze klaar om nieuwe klanten in Barendrecht en omstreken te ontvangen!

 
Optimalisatie en onderhoud

Wanneer uw website online is, heeft deze ook onderhoud nodig. Daarnaast is het optimaliseren van de pagina’s heel belangrijk. Wij kunnen voor u een zoekwoorden onderzoek houden om zo te zien op welke onderwerpen uw website het best scoort.

DIRECT EEN OFFERTE?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!