Site Loader

Social media advertising wat kunt u verwachten?

Wij starten om uw social media zoals Facebook en Instagram te koppelen in de Facebook business manager, dit is een verzamelplaats voor uw online advertentie mogelijkheden. Doordat Facebook en Instagram met elkaar samenwerken heeft u alle data voor uw advertentiemogelijkheden bij elkaar ondergebracht.

Daarna zorgen wij dat er speciale landingspagina’s worden gebouwd voor uw advertentiecampagne. Op een landingspagina komt de bezoeker terecht na het aanklikken van de advertentie. De landingspagina  is zo ingericht dat de bezoeker getriggerd wordt om een formulier in te vullen of een andere actie te ondernemen zodat u leads binnen krijgt.

Social media inrichten op verschillende doelgroepen

Wij richten onze social media campagnes in op verschillende doelgroepen. Door te werken met doelgroep bepalingen kunnen advertenties ingesteld worden op leeftijden en andere selectiecriteria.  Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de doelgroep vrouw 30 – 45 jaar te definiëren uit een bepaalde woonplaats, vervolgens kan hier een geschikte landingspagina voor worden gebouwd waardoor de advertentiedoelgroep perfect is afgesteld op de landingspagina. Door bovengenoemde punten toe te passen wordt het behalen van leads gemaximaliseerd.

Remarketing

Remarketing is het terug laten komen van advertenties op social media, wanneer bezoekers uw website hebben bezocht. Door een speciale Facebook code toe te voegen aan de bron van uw website kunnen bezoekers via de social media kanalen worden herkend als website bezoeker, de kans is groot dat de bezoeker dan een advertentie aanklikt omdat deze geïnteresseerd was in een product of dient maar toch de website al had gesloten. Een remarketing bezoeker kan nadat de advertentie zichtbaar wordt er toch voor kiezen om een product of dienst te bestellen, wat u weer extra sales opleverd.

Kosten van een social media campagne

Voor 350 euro excl. BTW per maand kunnen wij uw social media campagnes verzorgen (deze prijs is gebaseerd op maximaal 4 campagnes). Hiervoor worden dan ook de diverse landingspagina’s gebouwd en kunnen wij u helpen bij uw social media strategie. Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder een offerte aan voor uw social media optimalisatie.