Site Loader

 

Welke webhosting bieden wij aan?

Alle webhosting die wij aanbieden heeft opslag op SSD schijven waardoor de website snel laad, daarnaast hebben wij vele faciliteiten voor zakelijke e-mail,  databases, backup  en de nieuwste PHP versies. Hosting van onze website wordt gedaan op Linux servers met Plesk of Directadmin toegang. Met Plesk of Directadmin is het mogelijk om alle functies van uw website te beheren.

Wij werken met kant en klaar pakketten voor webhosting bij nieuwe klanten die bij ons een nieuwe website afnemen. Het is ook mogelijk om bestaande webhosting over te laten plaatsen naar onze servers. Hierbij is vaak advies op maat noodzakelijk. Elke situatie is hierin anders.  Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Problemen met uw huidige webhosting?

Heeft u op dit moment specifieke problemen met de webhosting van uw website? Ook in deze situatie kunnen wij u helpen om uw website weer stabiel online te krijgen en te houden, neem hiervoor contact met ons op !

Server webhosting

Voor specifieke webshops zoals bijvoorbeeld Magento is een op maat gemaakte serverconfiguratie noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw website goed online blijft. Wij werken samen met een grote hostingprovider in Nederland, waardoor wij op maat gemaakte VPS servers kunnen afleveren met bijvoorbeeld een control panel zoals Plesk of Direct admin een back-up faciliteit, private networking en clustering.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hieronder een offerte aan voor uw webhosting.