WiFi installeren

WiFi installeren in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht

WiFi dekkend maken in een bedrijfspand of woning is vaak lastig. Door teveel staal of dikke betonnen vloeren in verschillende delen van het huis is vaak lastig om een compleet WiFi netwerk te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat slechte WiFi tot het verleden behoort.

Wij werken uitsluitend met top kwaliteit producten van Ubiquiti. Deze apparaten zorgen voor een compleet dekkend WiFi netwerk. Door op verschillende plaatsen in het huis deze WiFi schotels te plaatsen verbinden je apparaten automatisch naar het apparaat met het beste signaal. Hierdoor zal je profiteren van een ononderbroken signaal.

 

Internet over het stopcontact

Wanneer het niet mogelijk is om WiFi op een andere verdieping van het huis te krijgen, werken wij met internet over het stopcontact. In de buurt van het stopcontact van de modem of switch, plaatsen wij een adapter in het stopcontact. Vervolgens plaatsen wij een tweede adapter in het stopcontact op de verdieping waar de WiFi slecht is. Op deze manier kan een verdieping waarbij bekabeling moeilijk zijn weg naar boven kan vinden, toch worden voorzien van een WiFi 

DIRECT EEN OFFERTE?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!