Snel en eenvoudig je website verhuizen

Niet tevreden met je huidige hostingprovider? Denk eens na over de verhuizing van je website! Wij kunnen je website verhuizen naar een provider waar je wel tevreden bent! Daarnaast bieden wij een eigen webhosting dienst aan.

Websiteverhuizing laten uitvoeren

Wanneer je niet meer tevreden bent over je huidige hostingprovider, kan het een goed idee zijn om je website en mail te laten verhuizen. Het verhuizen van een website en e-mail is een precies werk waar de nodige handelingen voor nodig zijn. Dat een klant een website wil laten verhuizen komt regelmatig voor omdat de service van de huidige hostingprovider achteruit gaat of omdat de webhosting kosten te hoog worden. In het onderstaande stappenplan geven wij aan wat onze werkwijze is.

Stap 1

Als eerste stap inventariseren wij de website en bekijken wij op welke webhosting deze draait. Webhosting is een stukje ruimte op een server die gebruikt worden om je website te tonen. 

Stap 2

In de tweede stap inventariseren wij op wat voor systeem je website draait. We bekijken o.a. de grootte van de website en de handelingen die moeten worden verricht om de website te verhuizen. 

Stap 3

Bij de derde stap inventariseren wij op welke manier je mail is ingesteld. Dit kan de mail zijn op je hostingpakket maar ook Microsoft 365. Vervolgens brengen wij een advies uit voor de migratie van je website

Vervolg website verhuizing

Stap 4

Wanneer je akkoord bent met de offerte, kunnen wij starten met de verhuizing. Wij kunnen de website en mail verhuizen naar een provider die je zelf hebt uitgekozen, ook kun je ervoor kiezen om de webhosting naar de servers van Zeevalk Webdesign te verplaatsen. Wij bieden een kleinschalige hostingomgeving met eigen support tegen lagere tarieven.

Wij kunnen WordPress websites, WordPress websites met Woocommerce, Magento webshops of  Prestashop webshops verhuizen. Heb je een ander afwijkend systeem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Iedereen is anders, ook de wensen voor een website of webshop. Wij horen graag je wensen aan zodat wij een advies op maat kunnen maken. Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

DIRECT EEN OFFERTE?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!