Computerhulp Rotterdam IJsselmonde

Computerproblemen Rotterdam IJsselmonde

Wij kunnen u ook perfect helpen bij het opschonen van uw computer, hierbij moet u denken aan het verwijderen van virussen en ongewenste programma’s tot het terughalen van bestanden die u bent kwijtgeraakt.

Tijdens het oplossen van de problemen geven wij u uitleg wat precies het probleem is en hoe u dit in de toekomst verder kunt voorkomen.

Internet problemen

Heeft u last van traag internet of werkt u Wifi slecht? Wij bieden u een oplossing voor deze problemen. Door het nalopen van uw verbinding kunnen wij precies laten zien waar bijvoorbeeld uw wifi signaal slecht is, doormiddel van het plaatsen van een extra accesspoint die daarbij ook nog eens bedraad is, wordt het probleem vaak opgelost.

Configuratieproblemen van uw apparatuur

Het instellen en configureren van netwerkapparatuur dient vakkundig en gespecialiseerd te gebeuren. Wij hebben ruime ervaring in het configureren van vele softwareprogramma’s en apparatuur, daarbij moet u denken aan desktop pc, servers, laptops, smartphones, ip-camera’s etc. Ook is het mogelijk om uw audiovisuele apparatuur door ons af te laten stellen en in te regelen.

Back-up maken van uw gegevens

Het is belangrijk om regelmatig een back-up te maken van uw gegevens. Dit kan voorkomen dat u uw gegevens kwijtraakt bij bijvoorbeeld een crash of een andere probleem met uw laptop of PC. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u om uw gegevens veilig te stellen.

Aanschaf en advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij u apparatuur op maat leveren naar wensen van uw gebruik. Bent u opzoek naar specifieke apparatuur op gebied van IT? Neem vrijblijvend contact met ons op.

DIRECT EEN VRAAG?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!