c

Computerhulp Ridderkerk

Computerhulp op locatie in Ridderkerk

Computerhulp Ridderkerk met Internet

Heeft u een nieuwe internetaansluiting maar weet u niet precies hoe u deze aan kunt sluiten of in moet stellen. Wij kunnen uw netwerk volledig inrichten en ervoor laten zorgen dat er bijvoorbeeld centraal in huis geprint kan worden. Ook het plaatsen van accesspoint of het verbeteren van uw wifi aansluiting behoort tot ons takenpakket.

Gegevens backup

Een backup maken van belangrijke gegevens is een must. Wij bieden u speciale software die het mogelijk maakt om éénvoudig en snel een backup te maken van uw gegevens.

Computercursus Ridderkerk

Zeevalk IT geeft computercursus aan huis, wij kunnen bijna alle problemen en vragen rondom het computergebruik  behandelen. Bent u niet helemaal zeker of uw computer wel helemaal up to date is en/of veilig? Wij kunnen u een cursus geven zodat u snel en zelfstandig op weg kunt met de computer. Wij kunnen voor u de volgende onderwerpen behandelen

  • Algemene basiskennis PC
  • Veilig en snel mailen
  • Gebruik van uw smartphone of tablet
  • Werken met social media (Facebook, Twitter, Instagram of Whatsapp)

Aanschaf nieuwe computerapparatuur

U wilt nieuwe computerapparatuur aanschaffen maar weet niet goed een keuze te maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven en daarnaast ervoor zorgen dat uw nieuwe PC of laptop gebruiksklaar wordt geïnstalleerd bij u  thuis. Veel computers worden op dit moment voorzien van een zogenoemde SSD schijf. Deze SSD schijf start vele malen sneller op en is daarom een aanrader voor uw laptop of PC.

DIRECT EEN OFFERTE?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!