Computerhulp Barendrecht

Computerhulp op locatie in Barendrecht

Computerproblemen Internet

U kent het vast wel, u heeft een slecht Wifi bereik of uw internet verbinding is niet optimaal of wellicht wilt u meer dan 1 computer aansluiten. Zeevalk IT kan u prima ondersteunen bij het aanleggen van een thuisnetwerk. Bij het aanleggen van een thuisnetwerk worden alle apparaten die u in huis heeft toegevoegd in het netwerk. Ook uw mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een iphone of ipad kunnen in het netwerk worden toegevoegd. Wilt u centraal vanaf uw computer of mobiel apparaat kunnen printen? Wij kunnen uw printer in het netwerk toevoegen.

Data veilig opgeslagen

Is uw data veilig opgeslagen? Van veel PC’s wordt er geen back-ups gemaakt. Bij uitval van onderdelen of beschadigingen van het besturingssysteem bestaat de kans dat uw data verloren gaat. Wij kunnen uw thuisnetwerk voorzien van een back-up mogelijkheid. Wij plaatsen een externe harde schijf (NAS) waardoor uw data veilig opgeslagen worden. Hierbij bestaat de mogelijkheid om uw data veilig te laten opslaan in de cloud.

WiFi installeren in Barendrecht

Heeft u een modem en wilt de beschikking over Wifi? Zeevalk IT kan voor u een passende oplossing aanbieden voor Wifi in uw woonhuis of bedrijfsruimte. Daarnaast kunnen wij over zorgen voor een apart gasten wifi netwerk voor uw bedrijf, ook is het mogelijk om toezicht te houden op  uw wifi netwerk en rechten in te stellen. Wilt u vrijblijvend advies over het wifi installeren? Neem contact met ons op via de contactpagina.

DIRECT EEN OFFERTE?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


Klik op het pijltje achter webdiensten en IT Diensten voor een compleet overzicht van onze diensten

Nijverheidsstraat 4
2995AP Heerjansdam
Ma t/m vr. 08.00 - 18.00 uur

010-8465200
06-53252028

Offerte Aanvragen

Wij horen graag uw wensen! Vul het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bel ons!