Al ruim 10 jaar een begrip in omgeving Rotterdam!

Een website is het visitekaartje voor het bedrijf. Daarom is het van belang dat een site uitstraling en gevoel heeft en dat de klant de keuze voor uw bedrijf maakt.
Het is ook erg belangrijk dat de huisstijl van het bedrijf goed naar voren komt en dat de website makkelijk toegankelijk is. Een goed webdesign is onmisbaar

webdesign
webdesign in Rotterdam

Om de bovenstaande wens werkelijkheid te maken werkt Zeevalk IT volgens een stappenplan. Zo wordt als op webdesign op maat gemaakt en beschikt u op deze manier over een unieke website!

Stap 1 – webdesign strategie bepalen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij een afspraak met u maken om de plannen voor uw website door te spreken. Tijdens deze afspraak analyseren wij uw doelstellingen en bespreken wij met u de doelgroep waarvoor de site gerealiseerd moet worden. Tevens zullen wij met u de content (de inhoud van de pagina’s) met u doornemen.

De vragen die wij graag willen weten

  • Wat is het hoofddoel van uw website en wat wordt uw doelgroep?
  • Welke informatie moet er op de website terugkomen?
  • Welke uitstraling heeft u in gedachten?

Door het in kaart te brengen van uw doelgroep kunnen wij vervolgens uw online strategie bepalen. Wanneer u doelgroep in kaart is gebracht kan hier vervolgens de doelgroep op worden afgestemd.

Eventueel kan er een functioneel ontwerp geschreven worden om zo een helder beeld te hebben van alle opties van de website

Stap2 – ontwikkeling van het webdesign

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht zullen wij een offerte aan u overleggen. Na akkoord van de offerte starten wij een proefontwerp waarin wij de besproken wensen realiseren. Bij het proefontwerp houden wij rekening met de wensen die in stap 1 zijn besproken. Wij zullen u via een testomgeving een voorbeeld laten zien van uw website. Mocht u al een bestaande huisstijl hebben dan kunnen wij deze verwerken in de website. Het is erg belangrijk om rekening te houden met navigatie van de website. De bezoeker moet zo snel mogelijk de juiste informatie kunnen vinden.

Stap3 – technische ontwikkeling

Nadat het proefontwerp akkoord is zullen wij deze definitief gaan inbouwen binnen WordPress. WordPress is één van de meest gebruikte beheersystemen. U kunt met WordPress gemakkelijk teksten van uw website zelf wijzigen maar ook afbeeldingen toevoegen binnen de website.

optimalisatie

Stap4 – oplevering en lancering

Wanneer de website gereed is kunt u deze bekijken in de testomgeving. U kunt vervolgens nog op- of aanmerkingen doorgeven voordat de site definitief online gaat. Wanneer u nog niet over een domeinnaam of hosting beschikt, zullen wij dit eerst voor u regelen. Wanneer de hosting en domeinnaam gereed zijn zal de website worden overgeplaatst naar uw hostingpakket. Wanneer uw website online staat kunnen wij er tevens voor zorgen dat deze regelmatig wordt geupdate, u kunt dit natuurlijk ook zelf doen.

Nadat uw website online is kan er gestart worden met optimalisatie, het adverteren in Google (Google Adwords) en het aanmaken van de social media kanalen.

Heeft u al een website maar vindt u deze verouderd? Ook voor restyling van uw website kunt u contact met ons opnemen. Zie ons portfolio voor reeds tevreden klanten.

 

offerte aanvragen

Call Now Button