Al ruim 10 jaar een begrip in omgeving Rotterdam!

360 graden rondleiding binnen uw bedrijf

Statische foto’s op een website geven een indruk van uw bedrijf, het is echter ook mogelijk om de bezoeker van uw website een 360 graden virtuele rondleiding aan te bieden. De bezoeker kan dan vooraf in uw bedrijfsruimte kijken en kan naar links, rechts, boven of beneden bewegen.

Waarom een virtuele rondleiding?

Een virtuele rondleiding geeft net iets extra’s aan uw website. Een bezoeker blijft langer op uw website en zal direct een positieve indruk krijgen van uw winkel omdat deze digitaal te bekijken is.

Op welke apparaten is de virtual rondleiding te bekijken?

De virtuele rondleiding is beschikbaar op vele apparaten. Zowel Windows als Mac (IOS) besturingssystemen, Android, maar ook op de IPhone en IPad. Onze applicatie maakt gebruikt van HTML 5 waardoor deze op ieder apparaat te bekijken is.

Ik heb meerdere ruimtes om te laten fotograferen, is dit mogelijk?

Natuurlijk! De speler waarin de virtuele rondleiding wordt weergegeven heeft de mogelijkheid om onderaan te klikken op de diverse foto’s zodat u gemakkelijk kunt switchen tussen de ruimtes.

Tarieven voor een virtuele rondleiding

De prijs van één virtuele 360 graden foto is  75 euro, een vervolgfoto is 40 euro. De eenmalige opstartkosten zijn 50 euro en reiskosten € 0,30 per kilometer.
De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Voorbeeld

Call Now Button