Hoe bereik ik een hoger resultaat in de zoekmachines?

Hoger met mijn website in de zoekmachine, hoe bereik ik het juiste resultaat?

Regelmatig ontvangen wij vragen m.b.t. het hoger krijgen van een website in de zoekresultaten. Bijgaand een korte uitleg met mogelijkheden:

  •  Zorg ervoor dat je beschikt over unieke content. Dat wil zeggen; schrijf eigen teksten op je webpagina’s en neem hier de relevante zoekwoorden op, waarop je gevonden wilt worden.Met de verschillende tools van Google is het mogelijk om de juiste zoekwoorden voor je pagina te bepalen.
  • Maak gebruik van website optimalisatie. Zorg ervoor dat je website snel laad en dat de verschillende mediabestanden zoveel mogelijk gecomprimeerd zijn.
  • Backlinks! Tot op de dag van vandaag zijn backlinks erg belangrijk. Backlinks zijn links naar je eigen website vanaf andere pagina’s. Google kan hiermee de waarde van jouw website bepalen.
  • Zorg voor responsive website. Elk apparaat waarmee een website wordt bezocht is verschillend, zo bezoekt men een website met de vaste PC, maar ook met de tablet of mobiele telefoon. Een responsive website past zich aan, aan het formaat van het scherm van het apparaat.
  • Zet de juiste social media kanalen in om meer verkeer naar uw website te genereren. Doe aan sponsering via social Media op adverteer via Google Adwords.

Daarnaast is het heel belangrijk om regelmatig uw statistieken te bekijken en zo vast te stellen welke doelgroep nog beter geoptimaliseerd kan worden strattera medication.

Binnenkort zal Google ook de focus gaan leggen op het gebruik van https (beveiligde websites).

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bij ons gebruik maken van een GRATIS adviesgesprek. Wij kunnen u aangeven waarop wij uw website kunnen verbeteren. Vaak kunnen wij op locatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief ook al wijzigingen doorvoeren waar u direct profijt van heeft.

Tel: 010-8465200 of mail naar info@zeevalk.nl

i found you!